13 Haziran 2018 Çarşamba

Grandstream Ip Santralleri 0312 205 11 11

Grandstream Ip Santralleri

Grandstream UCM serisi IP PBX, lisans derecelerine, özellik başına maliyete gerek duymadan, küçük ve orta ölçekli işletmelere (SMB'ler) kurumsal düzeyde özellikler getirmek için tasarlanmış tam özellikli, yönetilmesi kolay bir IP PBX Uygulamasıdır. tekrarlanan masraflar. Güçlü sistem kaynaklarına sahip gelişmiş bir donanım platformu ile güçlendirilen UCM serisi, faks ve video gözetimi dahil olmak üzere yakınsamış ses, video, veri ve mobilite uygulamaları için çok yönlü, anahtar teslim bir çözüm sunuyor. 


GrandStream UCM6510 IP Telefon Santrali

Büyük İşletmeler İçin İletişim Çözümleri

GrandStream UCM6510 IP Telefon Santralleri, işletmelerin ses, video görüşmesi, video konferans, video gözetimi, veri araçları, mobilite seçenekleri ve tesis erişim yönetimi gibi birden fazla iletişim teknolojisini uzaktan yönetilebilen ve / veya erişilebilen tek bir ağ üzerine birleştirmelerini sağlar.
Güvenli ve güvenilir UCM6510 IP telefon santrali, herhangi bir lisans ücreti, özellik başına maliyet veya tekrarlanan ücretler olmaksızın kurumsal düzeyde özellikler sunar. UCM6510 IP telefon santrali IVR,arama kuyruğu,sesli mesaj/fax alımı ve mail olarak gönderimi, konferans,interkom,bekletme müziği ve CDR(detaylı arama raporlaması) gibi temel santral özelliklerini hiçbir lisans ücretine bağlı olmadan kullanıcılarına sunuyor. Türkçe web arayüzüne sahip olan cihazlar, geniş ve dar bant ses kodeklerinin yanında bilinen çoğu video kodeğini de destekliyor. Tümleşik iletişim adına cihazlara IP-telefon, IP-video telefon, video konferans cihazı, IP kamera, FXS/FXO gateway gibi birçok cihazın entegrasyonu yapılabilir ve yönetilebilir.
Grandstream UCM6100 serisi IP PBX cihaz, kurumsal düzeyde ses, video, veri ve mobilite özelliklerini kolay yönetilen bir şekilde küçük ve orta ölçekli işletmelere (SMB) getirmek için tasarlanmıştır. Endüstrinin önde gelen özelliklerini bir araya getirerek, UCM6100 serisi web tarayıcısı kullanıcı arabirimini kullanarak, Grandstream uç noktalarının ve Sıfır Yapılandırma provizyonunun otomatik olarak keşfedilmesini sağlayan hızlı ve kolay kurulum ve dağıtım sunar. UCM6100 serisi, işletmelerin birden fazla iletişim teknolojisini, kapsamlı ses, görüntülü arama, video konferans, video gözetimi, veri araçları ve tesis erişim yönetimini uzaktan yönetilebilen ve / veya erişilebilen tek bir ortak ağ üzerinde birleştirebilmelerini sağlar. Güvenli ve güvenilir UCM6100 serisi, SMB'lere herhangi bir lisans ücreti, maliyet başı maliyet veya yinelenen ücret olmaksızın benzeri görülmemiş bir fiyat noktasında kurumsal düzeyde özellikler sunar.
  • Entegre 2/4/8/16 PSTN trunk FXO portları, 2 analog telefon FXS portu ve 50 adede kadar SIP trunk seçeneği
  •     Entegre PoE, USB, SD ile Gigabit ağ bağlantı noktası; Gelişmiş QoS desteğine sahip entegre NAT yönlendirici (yalnızca UCM6102)
  •     60 eşzamanlı çağrıya kadar ve 32 konferans katılımcısına kadar destekler
  •     ÜCRETSİZ mobil uygulaması olan Grandstream Wave ile entegre olup, kullanıcıların Android cihazlarıyla SIP hesaplarına dünyanın her yerinden (WiFi veya hücresel veri ağı üzerinden) erişmelerine izin verir.

Özellikler

  • Esnek çağrı yönlendirme kontrolüne sahip 50'ye kadar SIP trunk hesabı
  •     IVR, çağrı yönlendirme, otomatik görevli, çağrı yönlendirme, çağrı alma, beklemede müzik, aktarma, zil grubu ve av grubu gibi tamamen özelleştirilebilir ses özellikleri
  •     SIP video desteği
  •     Gelişmiş veri ve hareketlilik uygulamaları
  •     Çoklu saha dağıtımı için neredeyse sınırsız peering