13 Nisan 2022 Çarşamba

Yeastar P-serisi Ip Santralleri

 


Yeastar P-570 IP Santral

Yeastar P-570

Eksiksiz Bir PBX Sistemi,
Artı Daha Fazla Olanak

Müşteri beklentileri yükseldi. KOBİ’lerin daha karmaşık iletişim ihtiyaçlarını karşılaması için özel olarak tasarlanan P-Serisi PBX Sistemi, ses, video, uygulamalar, işbirliği ve daha fazlasını içeren bir dizi hizmeti sarmak için birleşik bir sistemdir.

Bulut tabanlı ve şirket içi seçenekler

UC boşluğunu doldurmak için kolay bir yaklaşım

Herkes için optimize edilmiş deneyim

Sınırsız iletişimi benimseyin.

 


Linkus UC İstemcileri: Herhangi Bir Cihaz, Her Yerde

Web tarayıcıları, Android, iOS, Windows ve Mac için bir dizi uygulama aracılığıyla yönlendirilen Linkus UC İstemcileri, P-Serisi PBX kullanıcılarının doğrudan web tarayıcısından sesli ve görüntülü arama yapmalarına ve cep telefonlarını ve masaüstlerini kolayca ofis uzantılarına dönüştürmelerine olanak tanır. . İster ofiste, ister yolda, ister evden çalışıyor olun, bağlantıda ve üretken kalmak için Linkus UC İstemcilerini kullanın.

Tüm ofis genişletme özellikleri

 

P-Serisi Operatör Paneli ile Çağrı Yönetimi

Operatör Paneli, resepsiyon görevlilerinin veya çalışanların gerçek zamanlı müsaitlik durumuna göre gelen aramaları hızla yönetmeleri için görselleştirilmiş bir konsoldur. Aramaları uzantılara, zil gruplarına veya kuyruklara göndermek için sürükleyip bırakmanız yeterlidir – tümü web tarayıcınızdan. Ayrıca En üst düzeyde rahatlık sağlamak için aktarma, açma, kapatma, izleme vb. Gibi gelişmiş arama kontrolleri de desteklemektedir.

 


Herhangi bir cihazda bir numara erişimi

Meslektaşlarınızın durumunu görün

Dosya paylaşımı ile bire bir veya grup sohbeti

Sesli mesajları oynatın veya yazıya dönüştürünHerhangi bir web sayfasından aramak için tıklayınŞirket çapında ve kişisel bağlantılar Yeastar tarafından sağlanan alan adı aracılığıyla güvenli uzaktan erişim

Entegre Video Konferans:
Gerçek Zamanlı Etkileşim ve İşbirliği Yapın

Yalnızca büyük işletmeler değil, KOBİ’ler de bulundukları yerden bağımsız olarak ekipleri ve müşterileri birbirine yaklaştırmak için yüz yüze görüşmelere ihtiyaç duyar. P-Serisi PBX Sistemi, KOBİ’lerin çok taraflı sanal toplantıları kolayca gerçekleştirmeleri için ekran paylaşımı ve ekip sohbeti ile entegre bir web tabanlı video konferans çözümü sunar – işleri daha hızlı halletmenin, ekip işbirliğini geliştirmenin ve daha güçlü iş ilişkileri kurmanın daha akıllı bir yolu.

  • Doğrudan tarayıcıdan toplantılar başlatın ve toplantılara katılın
  • Ek uygulamalara ve eklentilere gerek yok
  • Toplantı bağlantıları aracılığıyla iş arkadaşlarınızı ve müşterilerinizi davet edin
  • Diğer katılımcıları full HD olarak duyun ve görün
  • Canlı sunum için ekranınızı paylaşın
  • Kenar çubuğunda anında grup sohbeti

Ekonomik Çağrı Merkezi Çözümü

KOBİ’ler için çağrı merkezi telefon hizmetinin pahalı veya karmaşık olması gerekmez. P-Serisi PBX, aracı üretkenliğini optimize etmek ve müşteri memnuniyetini bütçe dostu bir şekilde artırmak için KOBİ’ler için özel olarak tasarlanmış bir gelen çağrı merkezi çözümü sunar.

AKD

Ayarladığınız belirli stratejilere göre gelen aramaları uygun kuyruğa ve doğru, uygun temsilciye yönlendirin.

IVR

ACD ile eşleştirilen IVR, arayanları özelleştirilmiş kurallarla istedikleri hedeflere yönlendirerek KOBİ’lerin yüksek hacimli gelen aramaları yönetmesine yardımcı olur.

Arama kaydı

Temsilcilerinizin performansını artırmak veya yasal gerekliliklere uymak için her telefon görüşmesini takip edin.

Kuyruk Paneli

Çağrıları verimli bir şekilde yönetmenize yardımcı olmak için gelen çağrıların, temsilci durumunun ve diğer kuyrukla ilgili istatistiklerin gerçek zamanlı görüntüsünü görüntüleyin.

Duvar panosu

Temsilcilerin ve gözetmenlerin, aracı ve sıra etkinliklerini gerçek zamanlı olarak sezgisel olarak izlemesi ve olası sorunları hızlı bir şekilde tanımlaması için.

Raporlar

Çok boyutlu performans ölçümü için ayrıntılı istatistiksel raporları kullanın ve verimlilik iyileştirmesi hakkında derinlemesine bilgi edinin.

İnsanların P-Serisini Sevmesinin Daha Fazla Nedeni

Uzaktan Erişim Hizmeti

Güvenli ve sorunsuz uzaktan bağlantı aracılığıyla herkes için tutarlı ofis içi iletişim deneyimi.

Operatör Paneli

Gerçek zamanlı kullanılabilirliğe dayalı olarak dahili numaralara, zil gruplarına ve kuyruklara gelen çağrıları göndermek için sürükleyip bırakın.

Telefon rehberi

Kurumsal kişileri birkaç telefon defterinde gruplayın ve farklı departmanlara ayrı ayrı izinler verin.

Chrome Uzantısı

Yeastar Linkus for Google, hiçbir aramayı kaçırmamanızı, aramayı basitleştirmenizi ve verimliliği artırmanızı sağlayan bir Chrome uzantısıdır.

CRM Entegrasyonu

Yerleşik Zoho ve Salesforce CRM entegrasyonu ile verileri ve konuşmaları hizalayın. Tıkla ve ara, arama günlüğü tutma, arama açılır penceresi vb.’den yararlanın.Microsoft Teams Entegrasyonu

Microsoft Teams Entegrasyonu

Eksiksiz bir UC&C çözümü. Tüm dahili ve harici arama ihtiyaçlarını doğrudan Teams uygulamasından karşılayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder